PLANETA.BG СЕ ПРОДАВА | PLANETA.BG IS FOR SALE

Псевдо еколозите с частно село до пожара в Кресна

 Частно село на т.н. Зелен октопод лъсна покрай трагедията до пожара в Кресна. Става дума за Влахи, което се намира на 12 км от Кресна, но е абсолютно недостъпно, тъй като пътят до там е напълно разбит, а псевдо еколозите имат изгода от това и обясняват, че районът е екологично чист, като така лапат солидни пачки. Зеления октопод и главатарите му, които са видни лапачи на евросредства, са успели да закопаят там милиони – уж за посетителски център с размерите на прогимназия, една или две мечки и два вълка, пише ПИК.

Перничанинът Сидер Седефчов пък – също еколог, който усвоява европари, за да гледа овце, кози и каракачанки, си е струпал къща с размерите на сараи и ограда, подобна на китайската стена. Неговата жена – Елена Цингарска, също е еколожка, по стара традиция на родните навързани като свински черва природозащитници. Тя е от „Зелени Балкани“.
Наоколо има още няколко такива малки прогимназийки, в една от които се шмугва редовно небезизвестният зам.-председател на провалилата се на последните парламентарни избори партия клонинг на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев „Зелените“ – Петко Цветков.
Покрай пожара в Кресна пишман еколозите проглушиха ушите на обществеността, че гасят огъня в с. Влахи и спасяват природата и редките животински видове. Истината обаче е, че около това село не е горял никакъв пожар и никой и нищо не е имало нужда от спасение. Просто Зеленият октопод се е наточил да прибере поредната сума покрай трагедията.
Остава да виси въпросът с какво се занимава Министерството на околната среда и защо не подложи на проверка дейността на еколозите в това първо частно екосело, преди да продължи да отпуска тлъсти траншове. Не случайно в момента те баламосват репортери на присъдружните телевизии на Прокопиевото братство, че с. Влахи гори, но никой не взема мерки, макар там да не се случва нищо подобно.


 

Този „посетителски център“ с една мечка гълта милиони от фондове

Няколко огромни вили на псевдо еколозите в скритото им свърталище, за което прибират яки пачки

Един коментар на Псевдо еколозите с частно село до пожара в Кресна

  1. Стаси

    Както зелените протестират като не им е изгодно, така вече трябва и ние, обикновените хора, да започнем да протестираме като тия пречат на някой проект за бъдещето ни