PLANETA.BG СЕ ПРОДАВА | PLANETA.BG IS FOR SALE

Тото: Още не мога да осъзная, че съм победителят във VIP Brother 2017

Йонислав Йотов – Тото, който е победителят във VIP Brother 2017, разказа за живота си в Къщата.

“VIP Brother е красив експеримент с душите на хората. Това е най-великото шоу” – сподели той при гостуването си в “Събуди се” и допълни още:

„Още не мога да осъзная, че съм победителят във VIP Brother 2017. Не мисля в момента за стойността на приза или за допълнителните отговорности, които носи. Не мога да го усетя още като победа. Аз просто излязох от Къщата. В момента съм свободен. Може би след седмица ще разбера, че съм победил”.

“Въздухът в Къщата е различен. Енергията на всички хора, събрани там, е много силна, защото самите те са силни. Всеки един от участниците във VIP Brother 2017 ако влезе в стая, пълна с хора, дори да не го видиш, ще разбереш, че е там и ще усетиш присъствието му. Те просто променят въздуха. Имаме аурата да променят атмосферата” – на мнение е изпълнителят от СкандаУ.

“Смятам, че това наистина беше сезонът на любовта. Big Brother поиска да определя непостоянните си отношения с шеф Петров, а аз му отговорих, че сигурно са любов. Щом тук откривам любов, то със сигурност това е сезонът на любовта”, заяви той.

Тото сподели, че сега могат да бъдат приятели и с шеф Петров, въпреки всичките им разногласия в Къщата и ще продължи да поддържа отношенията си с Енджи Касабие, Дани Златков и Цуни, с които е станал близък в Къщата.

ВИЖ/ Тото и Галин вдигат градусите с #MeGusta, VIP Brother 2017